OMVISNINGER

1000 år på 1 time

Oplev hele Danmarks historie, 800 års arkitekturudvikling og 40 kongegrave - i 1 samlet monument! Lad vores guider åbne op for Domkirkens skatte, og opdag hvorfor den er verdensarv samtidigt med at I får en hyggelig oplevelse.

Hvor Danmarkshistorien ligger begravet

Vi tager dig og din gruppe med på en guidet tur i kongegravene og igennem arkitekturens og kirkens historie, hvor du hører gode historier om uret med Skt. Georg og dragen, om helhesten og om Kongesøjlen med Peter den Stores højde på. I får et overblik over de mange danske konger og dronninger, især Margrete 1. og Christian 4., og I kommer på en tidsrejse gennem 800 års arkitekturudvikling, som har sat Domkirken på UNESCO's liste. Hør om det gyldne alter og bliv klogere på kirkens liv før og efter reformationen, og slut af med at nyde det imponerende kirkerum.

Book en rundvisning

Pris: 800 kr (+ éntre pr. person)

Rundvisningerne kan foregå på dansk, engelsk eller tysk og varer 1 time.

Maks 35 personer ad gangen.

Kontakt os på post@roskildedomkirke.dk eller tlf. 46351624

Det er desværre ikke muligt at besøge kirkens lofter og tårne.

Bestil en måned i forvejen, hvis du vil være sikker på at få tid, da vi generelt er fuldt booket. Afbestilling skal ske senest 48 timer inden.