Tip en venPrint

Roskilde Domkirke
Domkirkepladsen 3

Tog til Roskilde Station

Der kører regionaltog til Roskilde Station fra København, Næstved, Nykøbing Falster, Kalundborg og Slagelse samt IC-tog fra Jylland og Fyn. Domkirken ligger ti minutters gang fra stationen.

Bil til Roskilde

Det er nemt at nå domkirken i bil og der er flere gode muligheder for at parkere i Roskilde bymidte. Klik her og læs mere om parkeringsmuligheder og vilkår.

Turistbusser - OBS ændringer !!!

Turistbusser kan afsætte passagerer ved busholdepladsen på Fondens Bro og fortsætte til parkeringspladsen ved Maglekildevej.

!! ÆNDRING !! - Turistbusser

Fondens Bro ved Roskilde Domkirke er lukket indtil ultimo november 2015. Busser kan med fordel parkere på parkeringspladsen ved Maglekildevej/Weysegangen.

Se her.

Det er også muligt at parkere på nordesiden af Domkirkepladsen ved Nordre Våbenhus; indgang via Domkirkestræde.