Ferieudflugter

Vil du have mulighed for at give dine børn en ferieoplevelse?

Er du enlig forsørger og er det svært at få økonomien til at slå til? Så svært at du ikke har mulighed for at give dine børn en ferieoplevelse?

Så er dette tilbud måske noget for dig

Ferietilbuddet hjælper enlige forsørgere, der har svært ved at give deres børn oplevelser i ferien.

Vi arrangerer ture af en dags varighed, hvor vi tager afsted sammen, men med rig mulighed for, at man kan gå rundt alene og nyde sin familie og det man måtte opleve sammen.

Det kan være en strøgtur, en tur i Bonbonland, en tur i Zoologisk Have osv.

Alle turene bliver annonceret her på siden. Så følg med og hold dig opdateret.

Næste tur:

Næste tur er d. 29. juli.

Afgang fra Domkirkestræde 10 kl. 9.30 og hjemkomst igen samme sted kl. ca. 16.30.

Turen er gratis og inkluderer transport, entré og frokost.

Turen er desværre fyldt op!!

Send gerne en mail  til Anders Klemmed Meldgaard for at komme på venteliste.

Tilmelding sker til Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524 eller mail: akm@roskildedomkirke.dk senest d. 23. juli.

Vel mødt!

Ferieudflugterne er et samarbejde mellem menighedsplejerne i Sct. Jørgensbjerg kirke, Jakobskirken og Roskilde Domsogn og henvender sig til enlige forsørgere, der har svært ved at få økonomien til at slå til i Roskilde og som kunne have glæde a sådanne endagsture.

Yderligere oplysninger:

Har du uddybende spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i menighedsplejen

Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail: akm@roskildedomkirke.dk eller

formand for Roskilde Domsogns Menighedspleje sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail: pkc@km.dk