Kreativt Samvær

Kom og vær med i et kreativt fællesskab!

Roskilde Domsogns Menighedspleje har et tilbud for de kreative – og dem, der har en drøm om at finde deres kreative evner.

Åbent hus:

Tredje onsdag i hver måned efter Onsdagsreflektionen kl. 12 i Domkirken vil der være åbent hus i Konventgården, hvor de, der har lyst, kan mødes til et kreativt samvær.

Hvad laver vi?

”Kreativt” skal forstås i ordets bredeste forstand, idet det kan dreje sig om:

• At man medbringer sit håndarbejde.
  • At man fortæller en lille historie.
  • At man fortæller om en særlig oplevelse.
  • At man taler med dem, man sidder sammen med.
  • At vi synger sammen; der er næsten frit valg på alle hylder.
  • At man på et tidspunkt vil holde et kort oplæg.

Som man kan se, er der næsten frit valg på alle hylder og der er med andre ord tale om et aktivt kreativt samvær.

Ovenstående er et skelet, som vi i fællesskab kan bygge videre på. Menighedsplejen byder på kaffe. Hvad man kunne tænke sig at spise, må man selv medbringe, det er jo frokosttid.

Tilmelding:

Der er ikke tilmelding, så mød bare op. Alle er velkomne.

Gruppeleder:

Kontaktperson og ansvarlig for den aktive udførelse er Sole Bluhme Hansen, som også kan træffes for afklaring af eventuelle spørgsmål på tlf.: 29656333 eller mail: sole@bluhme.dk

Yderligere oplysninger:

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i menighedsplejen

Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail: akm@roskildedomkirke.dk eller

formand for menighedsplejen sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk