Netværksgruppe for efterladte

Savner du at være en del af et fællesskab, der kender til din situation?

Har du mistet din samlever og som følge deraf oplevet, at føle dig meget alene, fordi din omgangskreds ikke rigtig kan sætte sig ind i, hvordan det er at miste?

I Netværk for efterladte, får du mulighed for at møde andre i samme situation og deltage i et netværk med socialt fællesskab og indholdsrige arrangementer.

Hvad laver vi?

I Netværksgruppen, laver vi alt muligt forskelligt, som fx.:

• fællessang
  • foredrag
  • fællesspisning
  • kulturelle arrangementer
  • historiske beretninger
  • og mange andre ting.

Udover det, at vi laver en aktivitet sammen, er det et fællesskab, hvor man har lov til at græde og grine alt afhængig af humøret på det givne tidspunkt. Et fællesskab, hvor vi er sammen med en gensidig forståelse.

Næste gang:

Den næste gang er ikke planlagt endnu pga. sommerferie, men følg med her på siden for nærmere info.

Er du interesseret i at blive en del af gruppen, kan du kontakte koordinator Sole Bluhme Hansen på tlf.: 29656333 eller mail: sole@bluhme.dk

Tidspunkt: Det kører 1 gang om måneden på skiftende ugedage mandag-torsdag.

Sted: Som regel er vi i Konventgården.

Pris: Prisen oplyses fra gang til gang, men som regel koster mad og drikke 40 kr.

Kontakt: Sole Bluhme Hansen tlf.: 29656333, mail sole@bluhme.dk.

Yderligere information:

Har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i menighedsplejen

Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail akm@roskildedomkirke.dk eller

formand for menighedsplejen sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail pkc@km.dk

Måske har dette også interesse...