Ungecafé

Caféfællesskab for 13-16 årige

Vil du vær en del af et fantastisk fællesskab? I vores café mødes unge ml. 13-16 år i et fantastisk caféfællesskab, hvor er er plads til alle!

Vær den DU er!

KFUM og KFUK i Roskilde og Roskilde Domsogns Menighedspleje, har i et samarbejde en Ungecafé, hvor du kan få lov at være lige præcis den DU er.

Det kan være du gå til spejder, fodbold, kor eller noget helt fjerde, men mangler et fællesskab, hvor der ikke er nogen forventninger eller noget, der skal nås og hvor du har tid til bare, at være sammen med jævnaldrende, slappe af, spille bordtennis, snakke eller noget helt andet.

Kort sagt har vi her et sted hvor du kan være en del af et fællesskab, uden at skulle præstere, men blot hænge ud med andre på samme alder.

Vi laver mange forskellige ting, bl.a.:

• spiller bordtennis.
  • spiller bordfodbold.
  • spiser sammen.
  • har dybe og mindre dybe snakke.
  • slapper uden frygt for at blive vurderet.
  • generel hygge i afslappede rammer og fantastisk fællesskab.

Vi laver dette og mange andre ting. Der er ikke et færdiglavet program og det vil variere fra gang til gang, afhængig af hvad vi har lyst til.

Sted:

Caféen ligger i KFUM og KFUK's lokaler i Blågårdsstræde 17, st., 4000 Roskilde. Der er indgang via gården.

Åbningstid:

Caféen har åbent hver mandag kl. 15.00-18.00.

Alder:

13-16 år

Pris:

Det er gratis at deltage.

Arrangør:

Caféen er blevet til på baggrund af et samarbejde mellem Roskilde Domsogns Menighedspleje og KFUM og KFUK i Roskilde.

Yderligere oplysninger:

Fås ved at kontakte leder af caféen

Sebastian Nielsen på tlf.: 29933831, mail: seb_nielsen@hotmail.com,

projektmedarbejder i menighedsplejen Anders Klemmed Meldgaard på tlf.: 22459524, mail akm@roskildedomkirke.dk eller

formand for menighedsplejen sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail: pkc@km.dk