Ungesorggruppe 13-25 år

Har du mistet din mor, far, søskende eller en god ven?

Roskilde Domsogns Menighedspleje tilbyder deltagelse i en sorggruppe for unge, der i forbindelse med dødsfald har mistet en nærtstående.

Kender du til følgende?

• At mangle nogen at dele tanker og følelser med.
  • At dine venner er holdt op med at spørge om, hvordan du har det.
  • At det er blevet hverdag for dine venner, men ikke for dig.
  • At du er bekymret for fremtiden.
  • At du tænker på, om du nogensinde bliver glad igen.
  • At du får dårlig samvittighed, når du morer dig.

Er dette genkendeligt, er en sorggruppe måske noget for dig?

I sorggruppen møder du andre unge, der også har mistet. Du kan få hjælp ved at snakke om alt det, der er svært, uden at skulle tage hensyn til andre. Og du kan få støtte ved at dele erfaringer, tanker og følelser.

Når du mister et menneske, der står dig meget nær, forandrer dit liv sig, og det vil påvirke dit liv i lang tid.

Du kan føle dig trist og ulykkelig, og ofte er det svært at snakke med vennerne eller den øvrige familie. Måske har andre svært ved at sætte sig ind i, hvordan du har det, og måske har du vanskeligt ved at sætte ord på de mange følelser og tanker, der fylder dig.

Vi tager afsæt i det, der fylder i den unges liv og har et tema hver gang vi mødes: Sorgreaktioner, det ændrede liv, familie, identitet, kæreste/venner, netværk, udfordringer, fremtiden.

PRAKTISK INFO:

Tidspunkt: Vi mødes hver 2. mandag kl. 17.00-20.00. Der vil blive serveret lidt mad.

Pris: Det er gratis at deltage

Sted: Domkirkestræde 8, 1. sal

Kontakt: Dorthe Korshøj, Familieterapeut, på tlf. 23672484 eller mail: dorthekorshoej@hotmail.com.

Yderligere info:

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte formand for menighedsplejen sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985, mail: pkc@km.dk