Tip en venPrint

Turoperatører

Hvorfor besøge Roskilde Domkirke?

Roskilde Domkirke er en attraktion i verdensklasse og fyldt med fantastiske fortællinger fra Danmarkshistorien.

Domkirken er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og er en af 12 danske attraktioner, der har fået tre stjerner i Michelinguiden.

Roskilde Domkirke ligger tæt på Holbækmotorvejen, og besøget i Domkirken kan nemt kombineres med et besøg på det nærliggende Vikingeskibsmuseet.

Adgang til kirken

Domkirkens åbningstider kan findes her. Domkirken er en aktiv sognekirke med ca. 30 begravelser om året samt et større antal bryllupper, derfor kan der være ændringer i åbningstiden.

Skal du besøge Domkirken kan du dog altid være sikker på, at Domkirken er åben mandag og onsdag (hele dagen) samt tirsdag, torsdag og fredag indtil kl. 13.00. Dog er der enkelte undtagelser som følge af faste kirkelige aktiviteter såsom helligdage:

25. December, 26. december kl. 13 - 16

1. januar kl. 13 - 16

24. marts, 25. marts, 28. marts kl. 13 - 16

5. maj, 16. maj kl. 13 - 16

For grupper på ti eller flere deltagere kr. 40,- pr. person
For grupper på færre end ti deltagere kr. 60,- pr. person
Guide, rejseleder og chauffør har gratis adgang selskab med gruppen

Besøg Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke inkl. frokost på Vikingeskibsmuseet

Roskildes to største attraktioner tilbyder nu en pakke for turoperatører med besøg på begge destinationer med en vikinginspireret frokost. Minimum 20 personer. Pris: 325 kr. pr. person. (prisen omfatter ikke guide).

For at høre mere kontakt booking på Vikingeskibsmuseet på booking(at)vikingeskibsmuseet.dk eller tlf. 4630 0253.

Skal I bruge en guide i Domkirken?

kontakt venligst
Visit Roskilde
Tlf 4631 6565
E-mail info(at)visitroskilde.dk

Parkeringsforhold

Der er flere gode mulighed for parkering med turistbus. Hent Roskilde Kommunes folder om parkering i Roskilde bymidte her.

Fotos til tryk og web

Har I brug for fotos af Roskilde Domkirke til tryk og webbasseret materiale, er I velkomne til at kontakte os.

FAM-tours og uddannelsesbesøg

For interesserede turoperatører og guider kan der arrangeres besøg i Domkirken.

Kontakt venligst
David Høyer,