Tip en venPrint

Vinterferie 2017

Danmarkshistorien i Domkirken (5-10 år).

Danmarkshistorien i Domkirken (6-10 år).

Der skal laves en ny tv-serie om Danmarkshistorien og Domkirken er med, men der er noget galt. Manuskriptet er fyldt med fejl og tv-folkene har brug for researchere til at finde de rigtige svar. Er du klar til en rejse igennem Danmarkshistorien?

En ny serie om Danmarkshistorien skal filmes i Roskilde Domkirke. Men det første udkast af manuskriptet har vist, at det er fyldt med fejl. Manuskriptforfatteren er dybt ulykkelig, for det er lige om lidt, at optagelserne går i gang. Hun har brug for jeres hjælp til at søge rundt i Domkirken og rette fejlene i manuskriptet. For hvor er den grønne djævel, der holder øje med dem der kommer for sent til kirken, hvor høj var kæmpekongen og hvor gammel blev Christian 4?

Omvisningen varer ca. 45 minutter. Der er et begrænset antal pladser per omvisning efter først til mølle princippet. Omvisningen er primært for børn i alderen 6-10 år. Børn skal være ledsaget af voksne, da aktiviteterne for især de lidt yngre kræver hjælp. Grundet den begrænsede plads kan større selvstændige grupper såsom børnehave- eller fritidshjemshold ikke deltage.

Mandag d. 20. februar- fredag d. 24. februar

kl 10.15. 11.15 13.14 og 14.15

Omvisningen er gratis men voksne betaler entre: 60 kr. pensionister/studerende 40 kr.